Nieuws

Kennen de inwoners van Beneden-Leeuwen hun eigen lekkernij?

Elke regio heeft wel een eigen baksel. Maar kennen de inwoners van Beneden-Leeuwen hun streekproduct wel? De broaier?In het Omroep Gelderland-programma Het Lekkerste van Gelderland gaat presentator Jochem van Gelder op zoek naar de lokale lekkernijen in de Gelderse plaatsen. Daarbij gaat hij de straat op om te kijken hoe goed de lokale bewoners hun lekkernij kennen én herkennen. Uit de rondgang blijkt dat lang niet iedereen 't kent. © Omroep Gelderland
Elke regio heeft wel een eigen baksel. Maar kennen de inwoners van Beneden-Leeuwen hun streekproduct wel? De broaier?In het Omroep Gelderland-programma Het Lekkerste van Gelderland gaat presentator Jochem van Gelder op zoek naar de lokale lekkernijen in de Gelderse plaatsen. Daarbij gaat hij de straat op om te kijken hoe goed de lokale bewoners hun lekkernij kennen én herkennen. Uit de rondgang blijkt dat lang niet iedereen 't kent.
Kennen de inwoners van Beneden-Leeuwen hun eigen lekkernij? - Het Lekkerste van Gelderland
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!