Nieuws

Snelweg bij Herwijnen tijd dicht na ongeluk, automobilist zwaargewond

Een automobilist is zondagmorgen ernstig gewond geraakt bij een eenzijdig ongeluk op de A15 ter hoogte van Herwijnen. De automobilist reed richting Gorinchem, toen hij vermoedelijk de macht over het stuur verloor, over de vangrail schoot en in de naastgelegen sloot belandde. © Persbureau Heitink
HERWIJNEN - Een automobilist is zondagmorgen ernstig gewond geraakt bij een eenzijdig ongeluk op de A15 ter hoogte van Herwijnen. De automobilist reed richting Gorinchem, toen hij vermoedelijk de macht over het stuur verloor, over de vangrail schoot en in de naastgelegen sloot belandde.
Rond half drie kregen hulpdiensten een melding binnen en rukten zij groot uit. Het slachtoffer werd door de brandweer uit het voertuig gehaald en zou zijn gereanimeerd.
Er werden twee ambulances naartoe gestuurd en ook de traumahelikopter landde op de snelweg voor medische assistentie. Er kwamen verder drie brandweerkorpsen op het ongeval af.
De A15 was lange tijd afgesloten voor de hulpverlening en het sporenonderzoek. Bij knooppunt Deil werd het verkeer omgeleid richting Den Bosch. De auto is total loss en is door de berger uit de sloot getakeld.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!