Nieuws

Twee mannen aangehouden na schietpartij Nijmegen

De politie heeft twee mannen van 27 en 29 jaar uit Nijmegen aangehouden na een schietpartij vrijdagnacht aan de Duindoornstraat. Bij het incident raakte een andere man gewond. © Persbureau Heitink
NIJMEGEN - De politie heeft twee mannen van 27 en 29 jaar uit Nijmegen aangehouden na een schietpartij vrijdagnacht aan de Duindoornstraat. Bij het incident raakte een andere man gewond.
Rond 04.30 uur kreeg de politie de melding van een schietpartij in de wijk Heseveld. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht door dezelfde mannen die later zijn gearresteerd. De politie onderzoekt op dit moment nog de relatie tussen de verdachten en het slachtoffer.

Sporenonderzoek

Het is nog niet duidelijk wat er zich precies heeft afgespeeld in de nacht van vrijdag op zaterdag. Omwonenden hoorden mannen ruzie maken en iets wat leek op een schot.
De forensische recherche is zaterdagmiddag nog volop bezig met sporen- en buurtonderzoek. De rol van de verdachten en slachtoffer in het incident wordt ook onderzocht. Volgens de politie waren er mogelijk ook nog andere personen betrokken. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!