Nieuws

Voetbalclub RKHVV houdt minuut stilte voor omgekomen Paco

Bloemen op de plek van het ongeval.
Met een minuut stilte voor iedere wedstrijd staat voetbalclub RKHVV komend weekend stil bij de plotselinge dood van Paco Geutjes. De 21-jarige voetballer overleed deze week nadat hij afgelopen weekend zwaargewond raakte bij een zwaar auto-ongeluk in Arnhem. © Omroep Gelderland
HUISSEN - Met een minuut stilte voor iedere wedstrijd staat voetbalclub RKHVV komend weekend stil bij de plotselinge dood van Paco Geutjes. De 21-jarige voetballer overleed deze week nadat hij afgelopen weekend zwaargewond raakte bij een zwaar auto-ongeluk in Arnhem.
De wedstrijd van het eerste team, dat zaterdagavond zou aantreden tegen De Bataven, is uitgesteld. De andere wedstrijden gaan volgens de club wel door, maar zullen voorafgegaan worden door een minuut stilte.

Hartverwarmende steunbetuigingen

Het tweede elftal speelt daarnaast met rouwbanden. In de kantine van RKHVV ligt deze week al een condoleanceregister waar de Huissense voetbalclub veel hartverwarmende steunbetuigingen aan het adres van de familie heeft ontvangen.
Geutjes speelde in het eerste elftal van de club. De voetballer speelde eerder bij De Graafschap en Achilles'29. Ook die clubs zijn diep geraakt. 'Ons medeleven gaat uit naar de naasten van Paco. We wensen hen veel kracht toe met het verwerken van dit grote verlies', schreef Achilles'29.
Paco was oud-jeugdspeler van De Graafschap. Oud-ploeggenoten van hem legden maandagavond een shirt en een sjaal op de plek van het ongeluk ter nagedachtenis

Zwaar ongeluk

De auto waarin de voetballer zat, raakte in de nacht van vrijdag op zaterdag van de weg en klapte frontaal op een trolleymast aan de Johan de Wittlaan in Arnhem. In de auto zaten vijf mannen in de leeftijd van 18 tot 21 jaar, onder wie ook FC Eindhoven-speler Youri Roseboom uit Duiven.
Drie van de vijf inzittenden raakten zwaargewond. Hoe het met de andere slachtoffers gaat, is niet duidelijk.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!