Nieuws

Eis: 11 jaar cel voor moord op echtgenote in Ermelo

Een 61-jarige man uit Ermelo heeft vrijdag elf jaar cel tegen zich horen eisen voor de moord op zijn vrouw. Hij wordt ervan verdacht de nek, keel en hals van het 57-jarige slachtoffer te hebben dichtgeknepen. © Omroep Gelderland
ERMELO - Een 61-jarige man uit Ermelo heeft vrijdag elf jaar cel tegen zich horen eisen voor de moord op zijn vrouw. Hij wordt ervan verdacht de nek, keel en hals van het 57-jarige slachtoffer te hebben dichtgeknepen.
De vrouw werd op 11 september dood aangetroffen in een woning aan de Magnolialaan in Ermelo. Haar echtgenoot werd al snel aangehouden en zit sindsdien vast.
Het Openbaar Ministerie verdenkt de Ermeloër ervan zijn vrouw opzettelijk en met voorbedachten rade van het leven te hebben beroofd.

Vrouw belde kort voor dood politie

Het slachtoffer had vlak voor haar dood de politie gebeld. Ze voelde zich niet veilig en wilde advies. De politiemedewerkster adviseerde de vrouw het huis te verlaten, elders onderdak te zoeken en in geval van nood 112 te bellen.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!