Nieuws

Lamme Frans propt alle carnavalsliedjes in één en scoort grote hit

BENEDEN-LEEUWEN - Lamme Frans is hard op weg de grootste carnavalskraker van 2020 te scoren. In het nummer 'Handjes Handjes Bloemetjesgordijn' komen de grootste carnavalshits ooit gemaakt samen en dat klinkt verrassend aanstekelijk.
De clip van het nummer is binnen drie dagen al 150.000 keer bekeken op YouTube. Daarin is te zien dat de Gelderse feestartiest dit jaar niet zelf zijn hit heeft geschreven, maar dat heeft laten doen door een speciale liedjesmaakmachine, de Carna2020. 
In het apparaat gaan een flink aantal carnavalsplaten, verkleedkleren, stadssjaals en andere feestattributen. Uit het apparaat komt Lamme Frans' nieuwe hit met videoclip: een samenvoeging van zo'n twintig oude carnavalshits. 

Vader Abraham en Snollebollekes

De carnavalszanger kruipt onder andere in de huid van De Deurzakkers, Vader Abraham, Chef Soldaat en Snollebollekes - die in de wereld van Lamme Frans' dan weer 'Volleborrelkes' heet. 
Nieuwsgierig? Bekijk de videoclip.
Lamme Frans is het alter-ego van radio-DJ Rob Janssen uit Beneden-Leeuwen. Sinds 2016 presenteert radioprogramma's op NPO 3FM. Hij is er op vrijdagavond en ieder weekend tijdens de lunch te horen.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!