Nieuws

Nabestaanden gezinsdrama Duiven bedanken hulpverleners

Bloemen voor het huis in Duiven.
Nabestaanden bedanken alle hulpverleners die afgelopen dagen betrokken zijn geweest bij het gezinsdrama in Duiven. Dat laten zij weten via uitvaartverzorger Wouter Groenleer. © Roland Heitink
DUIVEN - Nabestaanden bedanken alle hulpverleners die afgelopen dagen betrokken zijn geweest bij het gezinsdrama in Duiven. Dat laten zij weten via uitvaartverzorger Wouter Groenleer.
Bij het drama kwamen vrijdag de drie bewoners van het huis aan de Roodwilligenstraat, Jan (64), Lenie (58) en dochter Leja (20) om het leven. Hulpdiensten ontdekten de lichamen na een melding van een woningbrand. De politie heeft na uitgebreid onderzoek vastgesteld dat er sprake is van een gezinsdrama. De slachtoffers waren volgens de politie al voor de brand om het leven gebracht.

Afscheid op Vijverberg

Bekenden van de slachtoffers en ook de burgemeester reageerden geschokt. De steun voor de familie is dan ook groot. Uitvaartverzorger Groenleer laat weten dat iedereen afscheid van het gezin kan nemen op vrijdagavond 31 januari in stadion De Vijverberg in Doetinchem. Dat kan tussen 19.00 en 21.00 uur.
De nabestaanden stellen het op prijs als belangstellenden een losse, niet ingepakte bloem meenemen naar het stadion van De Graafschap. De uitvaart vindt vervolgens in besloten kring plaats. De familie vraagt iedereen dit te respecteren.

Politie sluit onderzoek

Nu onderzoekers hebben vastgesteld dat de brand een gezinsdrama betreft, heeft de politie het onderzoek gesloten. Er worden dan ook geen nadere mededelingen meer gedaan.
Dit vertelde politiewoordvoerder Simen Klok over het gezinsdrama.
Politie sluit onderzoek naar gezinsdrama in Duiven
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!