Nieuws

Toestand inzittende zwaar auto-ongeluk Arnhem is kritiek

De toestand van een van de inzittenden van het zware auto-ongeluk in Arnhem, is kritiek. Het gaat om Paco Geutjes, voetballer van RKHVV. De club bracht zijn situatie zondag naar buiten. © Persbureau Heitink
NIJMEGEN - De toestand van een van de inzittenden van het zware auto-ongeluk in Arnhem, is kritiek. Het gaat om Paco Geutjes, voetballer van RKHVV. De club bracht zijn situatie zondag naar buiten.
De zwaargewonde voetballer wordt de komende twee weken kunstmatig in coma gehouden. Een van de andere inzittenden, voetballer Youri Roseboom van FC Eindhoven, bedankt via Facebook alle mensen die hem een berichtje sturen. 'We hopen op een goed herstel', aldus Roseboom.
In de nacht van vrijdag op zaterdag botste de auto met vijf inzittenden tegen een trolleymast op de Johan de Wittlaan. Drie van hen moesten zaterdag in het ziekenhuis blijven. Zondag zou RKHVV het opnemen tegen Orion, maar die wedstrijd werd afgelast. Het team kwam zondag bij elkaar om samen over het ongeluk te praten.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!