Nieuws

Gewonden na botsing in Gelderse Laren

In het Achterhoekse Laren is zaterdag een persoon ernstig gewond geraakt na een kop-staart botsing op de N332. Een auto schoot daarbij van de weg en kwam op zijn zijkant tussen de bomen tot stilstand. Beide inzittenden raakten bekneld en moesten uit de auto worden geknipt. © News United / Jan-Willem Klein Horstman
LAREN - In het Achterhoekse Laren is zaterdag een persoon ernstig gewond geraakt na een kop-staart botsing op de N332. Een auto schoot daarbij van de weg en kwam op zijn zijkant tussen de bomen tot stilstand. Beide inzittenden raakten bekneld en moesten uit de auto worden geknipt.
Ook de tweede inzittende is naar het ziekenhuis. De andere auto kwam een stuk verderop tot stilstand, met vijf inzittenden van een voetbalclub. Van hen is de bestuurder met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht.
De N332 is twee uur en een kwartier afgesloten geweest tussen de A1 bij Holten en het Gelderse Laren. Beide auto’s zijn door een bergingsbedrijf afgesleept.
 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!