Nieuws

Zwaargewonde bij kop-staart-botsing met drie auto's in Beekbergen

Bij een kop-staart-botsing tussen twee personenauto's en een bestelbus in Beekbergen zaterdagmiddag, is een man zwaargewond geraakt. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis in Zwolle gebracht. Het ongeluk gebeurde op de Beekbergerweg (N786), ter hoogte van de Hoge Bergweg even voor twaalf uur. © Luciano de Graaf
BEEKBERGEN - Bij een kop-staart-botsing tussen twee personenauto's en een bestelbus in Beekbergen zaterdagmiddag, is een man zwaargewond geraakt. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis in Zwolle gebracht. Het ongeluk gebeurde op de Beekbergerweg (N786), ter hoogte van de Hoge Bergweg even voor twaalf uur.
Een andere auto met een gezin was doorgeschoten en in de bosjes terecht gekomen. Het jongetje van dat gezin is in de ambulance nagekeken en heeft een traumabeertje gekregen.
De zwaargewonde man moest uit zijn beknelling bevrijd worden.
Hoe het ongeluk kon gebeuren is nog niet bekend. De politie doet zaterdagmiddag nog uren werk met een team Verkeersongevallen Analyse. De weg is in beide richtingen dicht.
Bekijk de video.
Zwaargewonde bij kop-staart-botsing met drie auto's in Beekbergen
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!