Nieuws

Vijf jongeren gewond na crash tegen trolleymast in Arnhem

In Arnhem zijn vrijdag- op zaterdagnacht vijf jongemannen gewond geraakt bij een zwaar ongeluk op de Johan de Wittlaan. Drie van hen waren er ernstig aan toe. Ze variëren in leeftijd van 18 tot en met 21 jaar en komen uit Braamt, Spijk, Arnhem, Lobith en Duiven. © persbureau Heitink
ARNHEM - In Arnhem zijn vrijdag- op zaterdagnacht vijf jongemannen gewond geraakt bij een zwaar ongeluk op de Johan de Wittlaan. Drie van hen waren er ernstig aan toe. Ze variëren in leeftijd van 18 tot en met 21 jaar en komen uit Braamt, Spijk, Arnhem, Lobith en Duiven.
Rond 0.50 uur reed hun Mercedes richting de binnenstad toen de bestuurder de macht over het stuur verloor. De auto ramde een mast van de bovenleiding voor trolleybussen. Twee inzittenden raakten bekneld, die moesten worden bevrijd door de brandweer.
Tekst gaat verder onder de video
Vijf jongeren gewond na crash tegen trolleymast in Arnhem
Drie ernstig gewonden zijn met spoed per ambulance naar het Radboudumc in Nijmegen gebracht. De andere twee liggen in het Rijnstate ziekenhuis in Arnhem.
De Johan de Wittlaan was door het ongeluk tot 5.00 uur dicht. Het verkeer werd omgeleid. Hoe het inmiddels met de slachtoffers is, is niet bekend.
De politie is op zoek naar getuigen.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!