Nieuws

Lange file door ongeluk op IJsselbrug, weg weer vrij

Door een ongeluk op de IJsselbrug bij Westervoort heeft er donderdagochtend een lange file gestaan op de A12 tussen afrit Beek en knooppunt Velperbroek. Vanwege het ongeval was de linkerrijstrook dicht. Inmiddels is de weg weer vrij. © screenshot ANWB
WESTERVOORT - Door een ongeluk op de IJsselbrug bij Westervoort heeft er donderdagochtend een lange file gestaan op de A12 tussen afrit Beek en knooppunt Velperbroek. Vanwege het ongeval was de linkerrijstrook dicht. Inmiddels is de weg weer vrij.
Twee auto's botsten op elkaar. Door het ongeluk stond rond 9.00 uur 13 kilometer file op de A12. Volgens de ANWB was de vertraging voor het verkeer ruim een uur. 
Sinds zondag zijn er op dit traject in de richting van Utrecht nog drie rijstroken in plaats van vier beschikbaar. Dit in verband van werkzaamheden aan de brug. Maandag stond mede daardoor het verkeer in alle vroege al helemaal vast.
Door het ongeluk donderdag waren er nu dus ook problemen.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!