Nieuws

Evenement Kunst Wageningen stopt

Helaas geen Kunst Wageningen meer in 2020
Op Kunst Wageningen konden vele kunstenaars hun werk laten zien en verkopen in Theater Junushoff. In 2019 waren meer dan 70 kunstenaars aanwezig en vele bezoekers kwamen kijken. Marlou Kursten en Ingeborg Leeftink zijn de organisatoren van dit evenement en hadden al aangegeven te stoppen met de organisatie. Ze dachten een team gevonden te hebben, dat Kunst Wageningen wilde voortzetten. Helaas heeft dit nieuwe team zich wegens omstandigheden teruggetrokken.
WAGENINGEN - Op Kunst Wageningen konden vele kunstenaars hun werk laten zien en verkopen in Theater Junushoff. In 2019 waren meer dan 70 kunstenaars aanwezig en vele bezoekers kwamen kijken. Marlou Kursten en Ingeborg Leeftink zijn de organisatoren van dit evenement en hadden al aangegeven te stoppen met de organisatie. Ze dachten een team gevonden te hebben, dat Kunst Wageningen wilde voortzetten. Helaas heeft dit nieuwe team zich wegens omstandigheden teruggetrokken.
Dit besluit maakt dat wij genoodzaakt zijn om Kunst Wageningen stop te zetten. We hebben nog even overwogen om de organisatie toch zelf weer op te pakken, maar we beseffen dat dat alleen maar uitstel van het besluit is: het is in deze tijd moeilijk om mensen te vinden in de regio Wageningen die de schouders onder een vrijwilligersproject willen zetten, waar veel tijd en energie in gaat zitten om het te kunnen organiseren. Wij begrijpen dat, maar vinden het desalniettemin jammer. Stoppen met Kunst Wageningen is daarom de enige optie.
Kunst Wageningen houdt hiermee dus op te bestaan.
We danken iedereen die de afgelopen jaren aan Kunst Wageningen heeft deelgenomen, Kunst Wageningen heeft bezocht of ons heeft bijgestaan tijdens de dagen van Kunst Wageningen.