Nieuws

Man steelt mobiele telefoons in Zutphen

De politie in Zutphen hoopt dat je deze man herkent. Hij stal nam begin november vorig jaar twee mobiele telefoons mee uit een telefoonwinkel aan de Turfstraat maar betaalde niet. © politie/Bureau GLD
ZUTPHEN - De politie in Zutphen hoopt dat je deze man herkent. Hij stal nam begin november vorig jaar twee mobiele telefoons mee uit een telefoonwinkel aan de Turfstraat maar betaalde niet.
Deze beelden zijn van dinsdag 5 november 2019. Rond 11.30 uur is de man in de telefoonwinkel. Hij kijkt wat rond, praat met een medewerker en gaat weer weg.
Maar dan de man komt terug, enkele minuten later. Hij loopt meteen op enkele telefoons af, kijkt even om zich heen, rukt twee mobiele toestellen van de beveiliging en gaat er als een haas vandoor.
Bekijk de beelden.
Man steelt mobiele telefoons in Zutphen
Weet je wie hij is of heb je andere informatie waarmee je de politie kunt helpen? Bel 0800-6070 of 0800-7000. Het zaaknummer is 2019493136. Verder is er het volgende online tipformulier van de politie.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!