Nieuws

Ferrari en Mercedes gaan in vlammen op in Apeldoorn; aansteker gevonden

In Apeldoorn zijn dinsdag in alle vroegte twee peperdure auto's in vlammen opgegaan. Het gaat om een Ferrari en een Mercedes. Het lijkt erop dat beide voertuigen in brand zijn gestoken. © Luciano De Graaf
APELDOORN - In Apeldoorn zijn dinsdag in alle vroegte twee peperdure auto's in vlammen opgegaan. Het gaat om een Ferrari en een Mercedes. Het lijkt erop dat beide voertuigen in brand zijn gestoken.
Rond 4.30 uur werd de brandweer opgeroepen voor een woningbrand aan de Malkenschoten. Eenmaal ter plaatse bleek bij twee verschillende woningen een auto in brand te staan.
Beelden van de brandende Mercedes (tekst gaat verder onder de video):
Ferrari en Mercedes gaan in vlammen op in Apeldoorn; aansteker gevonden

Aansteker gevonden

De brandweer heeft de vlammen geblust, maar kon niet voorkomen dat beide wagens total loss raakten. Volgens een correspondent ter plaatse is op de oprit bij de Ferrari een aansteker gevonden. Die zal mogelijk als bewijs dienen in het onderzoek.
Tekst gaat verder onder de foto.
De uitgebrande Ferrari.
In Apeldoorn zijn dinsdag in alle vroegte twee peperdure auto's in vlammen opgegaan. Het gaat om een Ferrari en een Mercedes. Het lijkt erop dat beide voertuigen in brand zijn gestoken. © Persbureau Heitink
Eerder deze maand gingen in de wijk ook al auto's in vlammen op.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!