Nieuws

Oud-zaalvoetbalinternational al dagen spoorloos

Een oud-zaalvoetbalinternational uit Eibergen wordt sinds afgelopen zaterdag vermist. Een bericht over zijn vermissing op Facebook is al duizenden keren gedeeld. © Omroep Gelderland
EIBERGEN - Een oud-zaalvoetbalinternational uit Eibergen wordt sinds afgelopen zaterdag vermist. Een bericht over zijn vermissing op Facebook is al duizenden keren gedeeld.
De politie in Berkelland maakte maandag melding van de 'urgente vermissing' vanuit Eibergen. Daarbij werd gezocht naar een blauwe Hyundai, waarvan het kenteken begint met JZ.
Naar aanleiding van dat bericht zijn een aantal tips binnengekomen, meldt een woordvoerder van de politie. Die hebben er nog niet toe geleid dat de man van 36 is teruggevonden.

Veel gedeeld

De politie deelde woensdag een nieuw bericht over de vermissing van de oud-international. Daarbij wordt ook een foto getoond. Wie hem ziet, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!