Nieuws

Twee gewonden bij ongeluk in groot winkelcentrum in Apeldoorn

Bij een ongeluk tussen een automobilist en een scooterrijder in een groot winkelcentrum in Apeldoorn zijn dinsdagavond twee gewonden gevallen. Rond 22.15 uur gleed de scooterrijder door onbekende oorzaak onderuit en klapte op een auto. © Luciano de Graaf
APELDOORN - Bij een ongeluk tussen een automobilist en een scooterrijder in een groot winkelcentrum in Apeldoorn zijn dinsdagavond twee gewonden gevallen. Rond 22.15 uur gleed de scooterrijder door onbekende oorzaak onderuit en klapte op een auto.
De bestuurder van de scooter werd behandeld in de ambulance en is meegenomen naar het ziekenhuis. Een tweede persoon, vermoedelijk de bijrijder van de scooterbestuurder, is met een tweede ambulance eveneens naar het ziekenhuis vervoerd. 
Volgens een correspondent reed de auto op een plek in winkelcentrum De Eglantier waar dat op dat moment niet was toegestaan, toen het misging. De bestuurder zag de personen op de scooter over het hoofd, met de botsing tot gevolg. Ook de scooterrijder heeft mogelijk tegen de regels in op de bewuste plek gereden. De politie onderzoekt dit nog. 
De beschadigde auto zal worden afgesleept door een berger. De scooter is total loss en wordt opgehaald.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!