Nieuws

Controle op recreatiepark Rivierendal in Ochten

OCHTEN - Vandaag vindt er een controle plaats op recreatiepark Resort Rivierendal in Ochten. Deze wordt uitgevoerd door medewerkers van gemeente Neder-Betuwe, Belastingdienst en politie. Iedereen die het vakantiepark afgaat of opkomt, wordt gecontroleerd door het team. Verder bezoekt het team de recreatieobjecten op het vakantiepark.
Doel van de controle is om te bewerkstelligen dat het vakantiepark gebruikt wordt waarvoor het is bedoeld, namelijk recreëren. Gemeente Neder-Betuwe heeft als leidraad het programma Vitale Vakantieparken dat handen en voeten krijgt via het project Ariadne.
Via dit project werken Gelderse gemeenten met partijen en provincie Gelderland samen. Het Ariadne project ondersteunt gemeenten in het voorkomen en bestrijden van ondermijnende criminaliteit op en rondom vakantieparken in Gelderland.
De Gelderse gemeenten, politie, het Openbaar Ministerie en de provincie Gelderland willen de criminaliteit en ondermijning op vakantieparken voorkomen en bestrijden. Dat kan alleen met een gezamenlijke aanpak. Daarom hebben zij hun krachten gebundeld. Het Ariadne project is gestart op 1 januari 2019 en kent een looptijd van vier jaar.