Nieuws

Aan de haal met een kruiwagen vol gereedschap

Een kruiwagen vol met gereedschap verdwijnt in de binnenstad van Arnhem. Twee mannen staan op camerabeelden. Wij zijn zij?
ARNHEM - Een kruiwagen vol met gereedschap verdwijnt in de binnenstad van Arnhem. Twee mannen staan op camerabeelden. Wij zijn zij?
We schrijven zaterdag 30 november 2019, laat op de avond. Deze camera registreert twee mannen aan de achterkant van een woning aan de Jansbinnensingel in Arnhem. De camera kijkt vanuit de Bastionstraat op de achterzijde van het huis. Er is een verbouwing gaande, maar er is die avond niemand aanwezig.
En daar profiteren beide mannen van.
Bekijk de beelden.
Aan de haal met een kruiwagen vol gereedschap
De een pakt wat hij pakken kan, terwijl de ander op de uitkijk blijft staan. Daarna lopen de twee met kruiwagen vol gereedschap weg. Die kruiwagen wordt verderop teruggevonden, aan het Gele Rijdersplein.
Weet jij wie deze twee zijn of heb je andere informatie die de politie kan gebruiken, bel dan 0800-6070 en vergeet niet het zaaknummer te vermelden: 2019536777. Je mag ook Meld Misdaad Anoniem bellen op 0800-7000. Het digitale tipformulier van de politie vind je hier.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!