Nieuws

Grote controle op vakantiepark in Ochten

De ingang van het vakantiepark.
Op recreatiepark Resort Rivierendal in Ochten vindt dinsdag een grote controle plaats. De gemeente Neder-Betuwe, Belastingdienst en politie controleren iedereen die het vakantiepark afgaat en opkomt. © Omroep Gelderland
OCHTEN - Op recreatiepark Resort Rivierendal in Ochten vindt dinsdag een grote controle plaats. De gemeente Neder-Betuwe, Belastingdienst en politie controleren iedereen die het vakantiepark afgaat en opkomt.
Ook alle woningen op het park worden bezocht. Doel van de controle is om erachter te komen of het vakantiepark gebruikt wordt waarvoor het is bedoeld: recreëren. 
Aanleiding zijn berichten over activiteiten die in strijd zijn met het bestemmingsplan, aldus de gemeente. De controle is dinsdagochtend vroeg begonnen en duurt nog tot ongeveer 17.00 uur.
De controle wordt ondersteund door het Ariadne-project van de provincie Gelderland. Dit project helpt gemeenten bij het voorkomen en bestrijden van ondermijnende activiteiten rond vakantieparken. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!