Nieuws

De Stelling: 'De benzine in Nederland is te duur, ik tank wel in Duitsland'

De benzine in Nederland is duur.
De benzineprijs blijft stijgen. Inmiddels betaal je in Nederland volgens de ANWB 1,82 euro per liter Euro 95. Steeds meer mensen rijden naar Duitsland om daar goedkoper aan brandstof te komen. Tank jij gewoon bij een tankstation in de buurt of ga je voor goedkopere benzine over de grens? Reageer hieronder op De Stelling van GLD. © Pixabay
De benzineprijs blijft stijgen. Inmiddels betaal je in Nederland volgens de ANWB 1,82 euro per liter Euro 95. Steeds meer mensen rijden naar Duitsland om daar goedkoper aan brandstof te komen. Tank jij gewoon bij een tankstation in de buurt of ga je voor goedkopere benzine over de grens? Reageer hieronder op De Stelling van GLD.
Tanken om met je auto de weg op te kunnen is niet goedkoop. Maar net over de grens betaal je aanzienlijk minder dan in Nederland. In Duitsland betaal je gemiddeld 1,38 euro voor een liter benzine. Een aardig verschil met de brandstofprijs in Nederland. Zelfs bij de goedkoopste tankstations van Gelderland, in Groenlo en Ruurlo, betaal je meer dan in Duitsland.
Praat mee over de stelling bij Radio Gelderland. Stuur een voice-bericht via Whatsapp op 06-22054352 of meld je via deze weg aan voor het bel-kwartier om 11.15 uur. Via Facebook reageren kan ook, of stuur een mailtje naar destelling@gld.nl.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!