Nieuws

Kimberley Bos terug op de slee na blessureleed

Skeletonster Kimberley Bos uit Ede mag weer gaan sleeën. Ze liep enige tijd geleden in Lake Placid een spierscheurtje in haar bovenbeen op, waardoor ze middenin het seizoen geen wedstrijden kon doen. © Omroep Gelderland
EDE - Skeletonster Kimberley Bos uit Ede mag weer gaan sleeën. Ze liep enige tijd geleden in Lake Placid een spierscheurtje in haar bovenbeen op, waardoor ze middenin het seizoen geen wedstrijden kon doen.
Van de doktoren heeft ze nu groen licht gekregen, laat Bos donderdag op haar website weten. De World Cup-wedstrijd van vrijdag in La Plagne komt nog te vroeg, maar ze hoopt later in de maand wel weer mee te kunnen doen. 
'Na het gedwongen stilzitten om mijn been te laten herstellen, zal dat wel met een wat andere insteek zijn dan ik aanvankelijk aan het begin van het seizoen voor ogen had', laat Bos weten.
'Ik ben nu echter al heel blij dat ik weer kan gaan afdalen. Ik wil me graag in februari nog laten zien bij de EK en WK', sluit ze af.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!