Instellingen

Op de Veluwe staan 'authentieke' boerderijtjes van plastic

Waar sommigen het liefst altijd in de nostalgie willen leven, vinden sommigen het tijdens een weekendje weg wel genoeg. Op zoek naar een mooie oude vakantiewoning kom je genoeg tegen. Waaronder boerenhuisjes op de Veluwe. Echter: schijn bedriegt. © Omroep Gelderland

ERMELO - Waar sommigen het liefst altijd in de nostalgie willen leven, vinden sommigen het tijdens een weekendje weg wel genoeg. Op zoek naar een mooie oude vakantiewoning kom je genoeg tegen. Waaronder boerenhuisjes op de Veluwe. Echter: schijn bedriegt.

In het programma Straal Voorbij gaat presentator Hans Jungerius opzoek naar de weemoed naar nostalgie. In Ermelo staat een vakantiepark met boerenhuisjes, welke enigszins opvallend zijn. 'Het is eigenlijk net iets te klein en heeft vreemde verhoudingen', concludeert Jungerius.

De tekst gaat verder onder de video.

Op de Veluwe staan 'authentieke' boerderijtjes van plastic - Straal Voorbij

De huisjes zijn namelijk helemaal niet oud. 'Dit hout is geen echt hout, maar kunststof. Het luikje kan helemaal niet dicht en het rieten dak zijn kunststof rietjes.' De accessoires bij de deur zijn dan wel weer oud.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op WhatsApp of stuur een mail: omroep@gld.nl!