Nieuws

Bizarre diefstal: duo gaat ervandoor met 82 zakken garnalen

Foto ter illustratie: Pixabay
Bureau GLD staat woensdag stil bij een bizarre diefstal in Hoevelaken. Een onbekende man en vrouw gingen er op 16 november vorig jaar met 82 zakken garnalen uit een supermarkt vandoor. De politie is op zoek naar het tweetal en vraagt het publiek om hulp.
HOEVELAKEN - Bureau GLD staat woensdag stil bij een bizarre diefstal in Hoevelaken. Een onbekende man en vrouw gingen er op 16 november vorig jaar met 82 zakken garnalen uit een supermarkt vandoor. De politie is op zoek naar het tweetal en vraagt het publiek om hulp.
De man en de vrouw haalden die dag de tientallen zakken met de lekkernij uit de vriezer, stopten ze in tassen en liepen zonder te betalen de winkel uit. De supermarkt zegt voor enkele honderden euro's benadeeld te zijn.
In Bureau GLD worden camerabeelden van het stelende tweetal getoond.
Bureau GLD is het opsporingsprogramma van Omroep Gelderland en de Gelderse politie. Het programma is om 17.20 uur op TV Gelderland en wordt daarna elk uur herhaald.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!