Nieuws

Vitesse verhuurt Oussama Darfalou voor half jaar aan VVV

Vitesse verhuurt aanvaller Oussama Darfalou aan VVV Venlo. De spits uit Algerije wordt voor een half jaar gehuurd door de Limburgse club. © Wil Kuijpers
ALCANTARILHA - Vitesse verhuurt aanvaller Oussama Darfalou aan VVV Venlo. De spits uit Algerije wordt voor een half jaar gehuurd door de Limburgse club.
Darfalou kwam in 2018 naar Vitesse vanuit de Algerijnse competitie. In zijn eerste seizoen speelde hij vrij veel, doordat Tim Matavz een beenbreuk opliep. Hij maakte in totaal zeven doelpunten in de competitie.
Dit jaar ging het stroever met de Algerijn, in de beperkte speeltijd die hij kreeg scoorde de aanvaller niet. In de beker was hij tegen De Graafschap en tegen Odin'59 wel trefzeker. 

Werkvergunning

Darfalou laat dinsdag desgevraagd weten zin te hebben in zijn avontuur in Venlo. Hij hoopt daar succesvol te kunnen zijn en hoopt na dit half jaar met een goed gevoel terug te keren in Arnhem. Als de werkvergunning rond is, zal Darfalou het trainingskamp van Vitesse in Portugal verlaten.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!