Nieuws

Bureau GLD: Overvallers houden man hele nacht gevangen in Putten

In het opsporingsprogramma Bureau GLD is de politie deze woensdag op zoek naar twee overvallers in Putten. Het duo houdt hun slachtoffer een hele nacht gevangen. © Pixabay
PUTTEN - In het opsporingsprogramma Bureau GLD is de politie deze woensdag op zoek naar twee overvallers in Putten. Het duo houdt hun slachtoffer een hele nacht gevangen.
De overval dateert van vrijdagavond 27 december. Slachtoffer is de bewoner van een huis aan de Oude Prinsenweg in Putten.
De man komt die avond thuis en wordt door twee overvallers overmeesterd. Ze bedreigen hem, doorzoeken zijn woning en houden hem tot de volgende ochtend 8.00 uur vast.
De politie denkt dat een van de overvallers de woning in Putten 's nachts heeft verlaten en in Elburg geld heeft gepind.
Bureau GLD is elke woensdag op TV Gelderland te zien om 17.20 uur en wordt daarna elk uur herhaald. Ook verschijnen politiezaken op Facebook, Twitter en YouTube.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!