Nieuws

Feest op Christelijk Lyceum Apeldoorn

Feest op het Christelijk Lyceum in Apeldoorn: de school bestaat dit jaar 90 jaar. En dat werd dinsdag al gevierd, met bezoek van oud-leerlingen én een lid van de koninklijke familie. © RTV Apeldoorn
APELDOORN - Feest op het Christelijk Lyceum in Apeldoorn: de school bestaat dit jaar 90 jaar. En dat werd dinsdag al gevierd, met bezoek van oud-leerlingen én een lid van de koninklijke familie.
Burgemeester Ton Heerts, (voormalig) personeel, (oud-)leerlingen en prins Floris: ze waren er allemaal bij deze dinsdag. 
De 44-jarige prins Floris ging zelf als tiener naar het lyceum. Ook presentator en fitnessmodel Arie Boomsma (niet aanwezig) ging er naar school.
Mediapartner RTV Apeldoorn vroeg de prins of het bijzonder is terug te zijn.
Feest op Christelijk Lyceum Apeldoorn
De aanwezigen luisterend en keken naar optredens door leerlingen, de rector gaf een speech en de prins werd door de huidige leerlingen aan de tand gevoeld over zijn schoolperiode in de jaren 90. 

Doorgroeien

Het Christelijk Lyceum werd opgericht in 1929 en in 1930 verhuisde het naar de huidige locatie, aan de Jachtlaan. 
De school biedt tegenwoordig onderwijs op de niveaus mavo, havo, atheneum en gymnasium. In de afgelopen decennia is het aantal leerlingen gegroeid tot bijna 1400 leerlingen, inmiddels verdeeld over twee locaties. 
Dit hele jaar zijn er activiteiten in het kader van het 90-jarig jubileum van het lyceum. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!