Nieuws

De Stelling: 'Kom nu eindelijk eens met een vuurwerkverbod!'

Een verbod op knalvuurwerk en vuurpijlen is weer een stap dichterbij. Een meerderheid van de Tweede Kamer is nu voor een verbod en dit blaast de vuurwerkdiscussie weer nieuw leven in. Wat vind jij, moet het verbod er echt komen? Of gaat dat te ver? Reageer hieronder op De Stelling van GLD. © Pixabay
Een verbod op knalvuurwerk en vuurpijlen is weer een stap dichterbij. Een meerderheid van de Tweede Kamer is nu voor een verbod en dit blaast de vuurwerkdiscussie weer nieuw leven in. Wat vind jij, moet het verbod er echt komen? Of gaat dat te ver? Reageer hieronder op De Stelling van GLD.
Het is voor veel mensen een leuke traditie: rotjes knallen en vuurpijlen afsteken op oudjaarsdag. Maar als het aan de politiek ligt komt er zo snel mogelijk een vuurwerkverbod.
Maandag kwam het tot een Kamermeerderheid en ook steeds meer burgemeesters spreken zich erover uit. Aanleiding hiervoor zijn de gewonden en doden die ook dit jaar vielen tijdens de jaarwisseling.
Wat vind jij?
Praat mee over de stelling bij Radio Gelderland. Stuur een voice-bericht via Whatsapp op 06-22054352 of meld je via deze weg aan voor het bel-kwartier om 11.15 uur. Via Facebook reageren kan ook, of stuur een mailtje naar destelling@gld.nl.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!