Geesteren

Omstanders halen vrouw uit brandende auto, hulp te laat voor 74-jarige man

Het ernstig ongeval op de provinciale weg N315 bij Geesteren heeft zondagavond het leven gekost aan een 74-jarige man uit de gemeente Berkelland. Dat meldt de politie. Een 72-jarige vrouw uit dezelfde gemeente en een 31-jarige vrouw uit Ruurlo raakten gewond. © Persbureau Heitink
GEESTEREN - Het ernstig ongeval op de provinciale weg N315 bij Geesteren heeft zondagavond het leven gekost aan een 74-jarige man uit de gemeente Berkelland. Dat meldt de politie. Een 72-jarige vrouw uit dezelfde gemeente en een 31-jarige vrouw uit Ruurlo raakten gewond.
De aanrijding gebeurde even voor middernacht. Na de botsing vloog een van de voertuigen in brand. Omstanders wisten de bestuurster uit de auto te halen, maar voor de passagier kwam hulp te laat.
Gealarmeerde agenten vreesden vervolgens dat de vlammen zouden overslaan naar de tweede auto. Ze sloegen een ruit in en haalden de 31-jarige vrouw uit haar voertuig. Zij werd net als de 72-jarige vrouw met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. 
De oorzaak van de botsing is nog onduidelijk. De politie doet daar onderzoek naar.
Beelden van de plek van het ongeval:
Omstanders halen vrouw uit brandende auto, hulp te laat voor 74-jarige man
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!