Nieuws

Modezaken Promiss en Steps sluiten veel deuren

De Promiss in Ermelo.
Modezaken Promiss en Steps sluiten vestigingen in Nederland. Dat maakt het Belgische moederbedrijf FNG maandag bekend. De kleding van beide ketens is straks alleen nog online te kopen. © Google Streetview
ARNHEM - Modezaken Promiss en Steps sluiten vestigingen in Nederland. Dat maakt het Belgische moederbedrijf FNG maandag bekend. De kleding van beide ketens is straks alleen nog online te kopen.
Alle 14 Nederlandse winkels van Promiss gaan dicht. In onze provincie gaat het om de vestigingen in Winterswijk en Ede. Van de 50 Nederlandse verkooppunten van Steps gaan er 38 dicht. Onduidelijk is nog of de Gelderse vestigingen in Arnhem, Nijmegen, Winterswijk, Tiel en Ermelo daarbij zitten. Daarover maakt het moederbedrijf later deze maand meer bekend.
In totaal werken er bij de twee winkelketens 108 vaste werknemers en 126 mensen met een tijdelijk contract. Voor circa vijftig van hen is er plek bij andere winkelketens van FNG. De rest van de banen verdwijnt. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!