Instellingen

Dode en zwaargewonden bij ernstig ongeluk in Geesteren

Bij een ernstig verkeersongeluk in Geesteren (gemeente Berkelland) is zondagavond laat een dode gevallen. Twee anderen raakten zwaargewond. Dat meldt de politie. © Roland Heitink / Persbureau Heitink

GEESTEREN - Bij een ernstig verkeersongeluk in Geesteren (gemeente Berkelland) is zondagavond laat een dode gevallen. Twee anderen raakten zwaargewond. Dat meldt de politie.

Het ongeval gebeurde even voor middernacht op de Hekweg (N315). Twee auto's kwamen door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing.

Beelden van de plek van het ongeval (tekst gaat verder onder de video):

Dode en zwaargewonden bij ernstig ongeluk in Geesteren

Auto vloog in brand

Een van de voertuigen vloog daarna in brand. Volgens een correspondent ter plaatse zat het dodelijk slachtoffer in deze wagen. De brandweer heeft het vuur geblust.

De twee zwaargewonden zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Er kwam ook nog een traumahelikopter ter plaatse voor medische assistentie.

De weg was na het ongeval urenlang afgesloten vanwege bergingswerkzaamheden en onderzoek. De identiteit van de overledene is nog niet bekendgemaakt.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op WhatsApp of stuur een mail: omroep@gld.nl!