Nieuws

Doneeractie voor Arnhemse familie na dodelijke flatbrand

Vrienden van de familie die werd getroffen door de fatale brand in Arnhem zijn een doneeractie gestart. Inmiddels is er meer dan 5.500 euro opgehaald. © Bij de flat werden knuffels en bloemen gelegd - Omroep Gelderland
ARNHEM - Vrienden van de familie die werd getroffen door de fatale brand in Arnhem zijn een doneeractie gestart. Inmiddels is er meer dan 5.500 euro opgehaald.
Een van de vrienden vertelt dat ze nauw overleg hebben gehad met de familie. 'Er komt heel veel op hen af... Ook van allerlei acties, die goed bedoeld zijn. Wij hebben zondag besproken dat wij het overnemen en deze actie zelf opzetten.'
De vrienden hopen met de actie geld in te zamelen zodat het gezin financieel in ieder geval wat rust heeft zodat ze alles kunnen verwerken. Tijdens oud en nieuw kwam twee familieleden van het gezin om bij de flatbrand in Arnhem: de 39-jarige vader en het 4-jarige zoontje. De 36-jarige moeder en het 8-jarige dochtertje raakten gewond, maar zijn inmiddels buiten levensgevaar.
De brand ontstond door vuurwerk dat op een bankstel werd gelegd.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!