Nieuws

Technisch directeur Allach per direct weg bij Vitesse

Technisch directeur Mo Allach vertrekt per direct bij Vitesse. Dat heeft de Arnhemse club zondag bevestigd. Allach meldde zich vorige week ziek na de aanstelling van Edward Sturing als hoofdcoach. © Omroep Gelderland
ARNHEM - Technisch directeur Mo Allach vertrekt per direct bij Vitesse. Dat heeft de Arnhemse club zondag bevestigd. Allach meldde zich vorige week ziek na de aanstelling van Edward Sturing als hoofdcoach.
'Zeker op de sleutelposities binnen de club hoop je op stabiliteit en continuïteit. We betreuren daarom het vertrek van Mo, maar tegelijkertijd zijn we blij dat Marc van Hintum bereid is de taken tijdelijk over te nemen', reageert directeur Pascal van Wijk op het vertrek.

Balans

'Ik heb eind 2019 de balans opgemaakt waar ik sta en hoe ik verder wil gaan met mijn loopbaan. Na zo’n overweging vind ik dat je eerlijk naar elkaar moet zijn en dan samen een beslissing moet nemen die zowel het beste is voor de club als voor mijzelf', zegt Allach in een verklaring.
De Hagenaar keerde afgelopen maart nog terug bij Vitesse en tekende een contract tot medio 2021. Allach was tussen 2013 en 2017 ook al technisch directeur in Arnhem. 
Maandag werd bekend dat Sturing het seizoen afmaakt als trainer van Vitesse. Het is de vijfde keer dat hij die functie gaat bekleden bij de Arnhemse club.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!