Gemeente Nijmegen

'Miss, come down', vrouw speelt verstoppertje op politiebureau

De Nijmeegse politie had zaterdag de handen vol aan een Hongaarse vrouw. Ze verstopte zich op het plafond van het toilet in het politiebureau op de Muntweg. © Facebook Politie Nijmegen
NIJMEGEN - De Nijmeegse politie had zaterdag de handen vol aan een Hongaarse vrouw. Ze verstopte zich op het plafond van het toilet in het politiebureau op de Muntweg.
De vrouw sprak 's ochtends surveillerende agenten aan en maakte daarbij een verwarde indruk. Ze werd meegenomen naar het bureau, om haar verhaal bij een kopje thee te vertellen. Ook leek het de agenten verstandig om een arts naar haar te laten kijken.

Geen zin in een dokter

'Daar had deze mevrouw helaas geen zin in', schrijft de politie op Facebook. Toen ze had vernomen dat er een dokter zou komen, ging ze naar het toilet. De agenten begonnen zich zorgen te maken toen ze na een paar minuten nog niet terug was.
'We keken op het toilet en zagen dat het toilet leeg was. Niemand had de mevrouw zien vertrekken en het bureau was afgesloten, dus ze kon niet weg zijn', aldus de politie. Na een korte zoektocht werd ze gevonden: ze zat verstopt op het plafond van het toilet.
Op een video is te zien hoe de agenten haar in het Engels vragen om naar beneden te komen. 'Miss, come down', klinkt het. De vrouw wordt alsnog nagekeken door een arts.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!