Nieuws

Vermiste Leon (19) voor het laatst gezien in Nijmegen

De 19-jarige Leon wordt sinds woensdag vermist. Hij woont in Groningen, maar was op nieuwjaarsdag in Nijmegen en werd daar voor het laatst gezien. Dat meldt de politie, die van een urgente vermissing spreekt. © Omroep Gelderland
NIJMEGEN - De 19-jarige Leon wordt sinds woensdag vermist. Hij woont in Groningen, maar was op nieuwjaarsdag in Nijmegen en werd daar voor het laatst gezien. Dat meldt de politie, die van een urgente vermissing spreekt.
De vermiste jongen vertrok 1 januari rond 14.00 uur vanaf cultuurcentrum Brebl op het Honig-terrein. Sindsdien is hij niet meer gezien.

Zwart gekleed

Leon is 1.76 meter lang en heeft een tenger tot normaal postuur en halflang, donkerblond haar. Op zijn rechteronderarm heeft hij een tattoo van een leeuwenkop en op zijn linkerpols van een infinity-teken, dat lijkt op een cijfer 8.
Op de dag van zijn verdwijning droeg hij een zwarte jas van het merk Dsquared, een zwarte broek en zwarte schoenen met een wit Nike-logo.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!