Nieuws

De Graafschap komt aan in Spanje na vlotte reis

Seuntjens en Vet zijn onderweg met De Graafschap naar het trainingskamp in Spanje (foto De Graafschap)
De Graafschap is vanmiddag begonnen aan het trainingskamp in Spanje. Onder heerlijke omstandigheden streek de selectie rond het middaguur neer in Estepona.
ESTEPONA - De Graafschap is vanmiddag begonnen aan het trainingskamp in Spanje. Onder heerlijke omstandigheden streek de selectie rond het middaguur neer in Estepona.
De reis verliep via Schiphol waar De Graafschap al vroeg in de ochtend vertrok naar de luchthaven van Malaga. Waar veel passagiers de afgelopen dagen hinder ondervonden van de mist, kon De Graafschap terugkijken op een voorspoedige en vlotte reis zonder problemen.
Tegen het eind van de ochtend zette de ploeg van trainer Mike Snoei koers richting Estepona. Dat is een stadje aan de kust in de buurt van Gibraltar. Vanmiddag rond 16.30 uur staat de eerste training gepland. 
De Graafschap traint iedere dag twee maal in de Spanje waar de weersvoorspellingen goed zijn. De accommodatie waar getraind wordt ligt ongeveer een kwartiertje van het hotel bij het plaatsje Sotogrande. Met de selectie is ook de kersverse aanwinst Sven Blummel meegereisd. De aanvaller is overgenomen van het Deense Fremad Amager.
Verder zat ook de Griek Giannis Mystakidis in het vliegtuig. Hij is voorlopig op proef bij de club uit Doetinchem. Zaterdag speelt De Graafschap een oefenwedstrijd in Zuid-Spanje. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!