Nieuws

LIVESTREAM | Hoeveel eekhoorns tel jij? Kijk mee!

Screenshot Livestream Eekhoorns
Het is druk bij de voederplaats in Winterswijk. Eekhoorns wippen af en aan om hun wintervoorraad aan te vullen. Want in tegenstelling tot wat veel mensen denken, gaan deze kleine acrobaten niet in winterslaap. Hoeveel eekhoorns tel jij?
WINTERSWIJK - Het is druk bij de voederplaats in Winterswijk. Eekhoorns wippen af en aan om hun wintervoorraad aan te vullen. Want in tegenstelling tot wat veel mensen denken, gaan deze kleine acrobaten niet in winterslaap. Hoeveel eekhoorns tel jij?
De livestream is iedere dag van 08.30 tot 16.20 uur te bekijken via het YouTube-kanaal van natuurplatform BuitenGewoon. Vooral in de ochtend en de namiddag zijn er eekhoorns actief. Maar ook vogels vliegen af en aan. 
Bekijk hier de livestream: 
Tip! Stream deze livestream naar je tv en kijk de hele dag mee naar dit rustgevende tafereeltje. 

Livestreams BuitenGewoon

BuitenGewoon geeft je het hele jaar door een uniek kijkje in de Gelderse natuur. Via livestreams volg je het leven van de Gelderse dieren.
Spiek hoog boven in het nest bij de ooievaar, neem een duik onderwater, ontdek hoe een egel zijn huisje winterklaar maakt of kijk hoe herten de hinden imponeren tijdens de bronst op de Hoge Veluwe. Van zo dichtbij heb je de Gelderse dieren nog nooit kunnen volgen.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!