Gemeente Harderwijk

Kettingbotsing met 8 auto's op A28 bij Ermelo

Op de snelweg A28 bij Ermelo zijn op oudejaarsavond zeker acht auto's op elkaar gebotst. Ook een vrachtwagen is bij de botsing betrokken. Tussen Harderwijk en Nijkerk, richting Amersfoort, stond na het ongeval een flinke file. Inmiddels is die weer bijna helemaal opgelost. © Omroep Gelderland
HARDERWIJK - Op de snelweg A28 bij Ermelo zijn op oudejaarsavond zeker acht auto's op elkaar gebotst. Ook een vrachtwagen is bij de botsing betrokken. Tussen Harderwijk en Nijkerk, richting Amersfoort, stond na het ongeval een flinke file. Inmiddels is die weer bijna helemaal opgelost.
De brandweer is met meerdere wagens ter plaatse. Een voertuig is door het ongeval in brand geraakt en geblust. Het zicht is er erg slecht, meldt een fotocorrespondent. De politie kan niet zeggen of de mist een rol heeft gespeeld bij de kettingsbotsing.
Er is volgens de hulpdiensten geen sprake van gewonden en alle betrokkenen zijn uit de voertuigen gehaald.

Dode in Friesland

Bij een kettingbotsing in Friesland is op oudjaarsavond iemand om het leven gekomen. Bij het ongeluk waren tientallen auto's betrokken. Er hing dichte mist op de plaats van de botsing
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op WhatsApp of stuur een mail: omroep@gld.nl!