Nieuws

Al het moois van 'Natuur in Gelderland' in 2019

Ook in de Gelderse natuur was het weer een bijzonder jaar. Bij BuitenGewoon probeerden we zo veel mogelijk bijzondere, prachtige en ontroerende foto's van de natuur in de provincie te delen. En daar zitten ook dit jaar weer kanjers van foto's bij.
De BuitenGewoon-Facebookgroep 'Natuur in Gelderland' is een plek om jouw foto's uit de natuur te delen en te verzamelen. Van de Veluwe tot en met het Rivierengebied, alles is welkom, mits het eigen werk betreft. In de Nieuwjaarsaflevering van BuitenGewoon ging het over de Facebookgroep.
De tekst gaat verder onder de video en foto.
Al het moois van 'Natuur in Gelderland' in 2019 - BuitenGewoon

Verdubbeling

Met meer dan 13.000 berichten in 2019 komen er elke dag weer legio aan bijzondere opnamen voorbij. Wild, zonsopkomsten en -ondergangen, heide, rivieren, insecten en ga zo maar door. Het afgelopen jaar verdubbelde het aantal leden van de groep en zo is er een gemeenschap ontstaan van meer dan 3200 leden die de seizoenen trotseren, op zoek naar de mooiste kiekjes.
Tekst gaat verder onder foto
Ook in de Gelderse natuur was het weer een bijzonder jaar. Bij BuitenGewoon probeerden we zo veel mogelijk bijzondere, prachtige en ontroerende foto's van de natuur in de provincie te delen. En daar zitten ook dit jaar weer kanjers van foto's bij. © Diana van den Heuvel
Elke dag een schat aan mooie foto's voorbij zien komen en zelf ook jouw werk delen met andere liefhebbers? Word dan lid van onze groep 'Natuur in Gelderland'!
Ook in de Gelderse natuur was het weer een bijzonder jaar. Bij BuitenGewoon probeerden we zo veel mogelijk bijzondere, prachtige en ontroerende foto's van de natuur in de provincie te delen. En daar zitten ook dit jaar weer kanjers van foto's bij. © Karin van der Sluis
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!