Nieuws

Beruchte Arnhemse kruising slaat weer toe

En wéér was het raak op de kruising Weg achter het bos met de Monnikensteeg in Arnhem. In de nacht van zaterdag op zondag botsten daar twee auto's hard op elkaar. Beide voertuigen raakten flink beschadigd, maar er hoefde gelukkig niemand naar het ziekenhuis. © Persbureau Heitink
ARNHEM - En wéér was het raak op de kruising Weg achter het bos met de Monnikensteeg in Arnhem. In de nacht van zaterdag op zondag botsten daar twee auto's hard op elkaar. Beide voertuigen raakten flink beschadigd, maar er hoefde gelukkig niemand naar het ziekenhuis.
Het ongeval gebeurde rond middernacht. Mogelijk zag een van de bestuurders de ander over het hoofd. Ambulancepersoneel keek de twee automobilisten voor de zekerheid nog even na, maar die leken weinig te mankeren.
Botsingen komen regelmatig voor op deze kruising in Arnhem-Noord. Dat zou volgens een fotocorrespondent te maken hebben met de onoverzichtelijke situatie ter plekke.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!