Nieuws

Kettingbotsers veroorzaken chaos en file op A2 bij Zaltbommel

Een kettingbotsing tussen een tiental auto's zorgde vrijdagmiddag voor chaos op de A2 bij Zaltbommel. Rond 13.00 uur botsten daar in noordelijke richting meerdere auto's op elkaar. Het leidde tot kilometers file. © Bart Meesters
ZALTBOMMEL - Een kettingbotsing tussen een tiental auto's zorgde vrijdagmiddag voor chaos op de A2 bij Zaltbommel. Rond 13.00 uur botsten daar in noordelijke richting meerdere auto's op elkaar. Het leidde tot kilometers file.
De oorzaak van het ongeval is nog onduidelijk, evenmin is bekend of er gewonden zijn gevallen. Door de kettingsbotsing ontstond flinke vertraging in beide richtingen. Richting het noorden liep de vertraging op tot meer dan twee uur, richting het zuiden bleef het beperkt tot een half uur.
Tekst loopt door onder de video: 
Kettingbotsers veroorzaken chaos en file op A2 bij Zaltbommel
Vanaf Den Bosch kregen automobilisten het advies om te rijden. Rond 14.30 uur meldde de ANWB dat de A2 bij Zaltbommel weer vrij is. De files zijn (nagenoeg) opgelost. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!