Nieuws

Man laat per ongeluk pak geld vallen in politiebusje

De politie merkte in de nacht van dinsdag op woensdag via cameratoezicht een dronken man op die met iedereen ruzie zocht in het centrum van Rotterdam. Na aanhouding bleek hij een aanzienlijk pak met geld bij zich te dragen. © politie Rotterdam
ROTTERDAM - De politie merkte in de nacht van dinsdag op woensdag via cameratoezicht een dronken man op die met iedereen ruzie zocht in het centrum van Rotterdam. Na aanhouding bleek hij een aanzienlijk pak met geld bij zich te dragen.
De man rende in eerste instantie weg voor de politie en verstopte zich onder een bestelauto. Uiteindelijk wist de politie de man onder de auto vandaan te halen en aan te houden. Het bleek een 27-jarige Arnhemmer te zijn. 

Pak A4-tjes

Hij werd in een politiebusje geplaatst. De agenten hoorden vervolgens gerommel en zagen hem iets wegstoppen. Het wegstoppen mislukte en de politie hoorde het geluid van wat leek op een pak A4-tjes dat je per ongeluk laat vallen.
Het bleek te gaan om een grote hoeveelheid briefjes van vijftig, met een waarde van vijftienduizend euro. De man verklaarde dat het geld al in het politiebusje lag voordat hij werd aangehouden.
De man is door de politie ook aangehouden met betrekking tot witwassen.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!