Gemeente Zaltbommel

Caravan in de as gelegd in Poederoijen; drukke avond voor brandweer

Een caravan brandde dinsdagavond uit in het dorp Poederoijen. Volgens een cameraman die erbij was, werd de brand aangestoken. De caravan stond op de Schouwendijk. © Hans Verbeek
POEDEROIJEN - Een caravan brandde dinsdagavond uit in het dorp Poederoijen. Volgens een cameraman die erbij was, werd de brand aangestoken. De caravan stond op de Schouwendijk.
Even voor 22.30 uur kregen de hulpdiensten melding van de brand op de Schouwendijk in Poederoijen (Zaltbommel). De brandweer van het nabijgelegen Brakel rukte daarop uit.
Het was de derde keer die avond dat de brandweermensen van de post Brakel in actie kwamen. Twee keer eerder was er gepaste spoed, volgens de cameraman vanwege aangestoken buitenbrandjes.

Onrustige tijd

Rond deze tijd van het jaar broeit het vaker in de regio Bommelerwaard. Tegen en tijdens oudjaar komen brandstichtingen en ongeregeldheden dan geregeld voor, soms is zelfs politie-inzet nodig om de gemoederen tot bedaren te brengen.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op WhatsApp of stuur een mail: omroep@gld.nl!