Nieuws

Snelle actie bij brand in opslag Eerbeekse aannemer

De brandweer rukte zondag groot uit voor een brand in Eerbeek. Een grote schuur die dient als opslag van een aannemersbedrijf aan de Coldenhovenseweg stond in brand. © Persbureau Heitink
ELBURG - De brandweer rukte zondag groot uit voor een brand in Eerbeek. Een grote schuur die dient als opslag van een aannemersbedrijf aan de Coldenhovenseweg stond in brand.
De brand was iets voor 22.00 uur ontstaan in een fietsenhok en sloeg over naar de opslagloods. Met meerdere wagens ging de brandweer op de melding af.
De brandweer kon blussen vanaf het bedrijf ernaast. Dat verplaatste enkele vrachtwagens om ruimte te maken voor de bluswagens. 

Snelle actie

Volgens een correspondent was het vuur heel snel gedoofd. Ook de brandweer gaf binnen een uur het sein 'brand meester'. Er bleef nog wel enige tijd rookontwikkeling. 
Het fietsenhok is beschadigd, evenals de naastliggende kantine. Hoe de brand is ontstaan is onbekend. De politie stelt een onderzoek in. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!