Nieuws

Bestuurder die doorreed aangehouden dankzij getuige

Dankzij een oproep op Twitter heeft politie Apeldoorn een automobilist gevonden die door is gereden na een aanrijding. De bestuurder had een fietser aangereden. © Pim Velthuizen
APELDOORN - Dankzij een oproep op Twitter heeft politie Apeldoorn een automobilist gevonden die door is gereden na een aanrijding. De bestuurder had een fietser aangereden.
De fietser raakte in de nacht van zaterdag op zondag gewond bij een aanrijding op de Edisonlaan in Apeldoorn. Daarbij brak zijn fiets doormidden. De fietser is meegenomen naar het ziekenhuis.
De auto reed vervolgens door zonder zich kenbaar te maken, meldt de politie, die een getuigenoproep deed om de bestuurder te vinden. Er werd gezocht naar de bestuurder van 'een witte personenauto van een sportief model'. 

Gevonden

Rond 20.00 uur op zondagavond twitterde de politie dat de bestuurde zich had gemeld: 'Wij kunnen u mededelen dat een oplettende getuige ons heeft gemeld dat hij een witte personenauto met schade had getroffen.'
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!