Nieuws

VIDEO | Badr Hari verlaat GelreDome huilend van de pijn

Badr Hari wordt weggereden op een brancard.
Huilend van de pijn en op een brancard verliet Badr Hari zaterdagavond het strijdtoneel van het GelreDome. De kickbokser moest opgeven in het gevecht met Rico Verhoeven. Verhoeven is al vijf jaar onafgebroken wereldkampioen. © ANP
ARNHEM - Huilend van de pijn en op een brancard verliet Badr Hari zaterdagavond het strijdtoneel van het GelreDome. De kickbokser moest opgeven in het gevecht met Rico Verhoeven. Verhoeven is al vijf jaar onafgebroken wereldkampioen.
Kijk hieronder hoe Badr Hari in de ambulance wordt weggevoerd. De tekst gaat verder onder de video.
Fans volgen de ambulance van kickbokser Badr Hari
Zo'n 30.000 fans in het Arnhemse stadion en miljoenen televisiekijkers over de hele wereld zagen 'het gevecht van de eeuw' eindigen in de derde van maximaal vijf ronden.
Hari raakte geblesseerd, net als drie jaar geleden tijdens het eerste gevecht tussen de twee. Tijdens een aanval gleed de Marokkaanse kickbokser uit en blesseerde een been. 

'Badr kampioen!'

Onder begeleiding van veel beveiliging en politie te paard vertrok de ambulance met de kickbokser naar onbekende bestemming. Fans applaudisseerden en scandeerden zijn naam. 'Badr kampioen!', klonk uit het publiek terwijl de ambulance zich relatief gemakkelijk een weg baande door de menigte.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!