Nieuws

Bij ernstig ongeluk betrokken politieauto voerde zwaailicht en sirene

De politieauto, die donderdagavond betrokken was bij een aanrijding in Doetinchem, voerde blauw licht en geluidssignalen. Het ging om een onopvallend voertuig van de politie, zo is vrijdag bekendgemaakt. © News United / 112Achterhoek-nieuws
DOETINCHEM - De politieauto, die donderdagavond betrokken was bij een aanrijding in Doetinchem, voerde blauw licht en geluidssignalen. Het ging om een onopvallend voertuig van de politie, zo is vrijdag bekendgemaakt.
Er vond donderdagavond een aanrijding op de Bedrijvenweg plaats tussen een politievoertuig en een personenauto. De inzittende van de auto, een 31-jarige man uit Doetinchem, raakte gewond en werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
De Verkeersongevallen Analyse (VOA) van de eenheid Midden-Nederland en de Rijksrecherche doen onderzoek naar het ongeval, omdat er een politievoertuig uit Oost-Nederland bij betrokken is.
Getuigen worden opgeroepen zich te melden, in het bijzonder een verpleegkundige die eerste hulp heeft verleend aan het slachtoffer.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!