Nieuws

Politiewagen betrokken bij ernstig ongeluk op kruising in Doetinchem

Op de kruising van de Europaweg (N317) met de Bedrijvenweg in Doetinchem is donderdag aan het begin van de avond een ernstig ongeval gebeurd. Een onopvallende politiewagen die met spoed op weg was naar een melding, kwam in botsing met een personenauto. Dat zegt een politiewoordvoerder. © News United / 112Achterhoek-nieuws
DOETINCHEM - Op de kruising van de Europaweg (N317) met de Bedrijvenweg in Doetinchem is donderdag aan het begin van de avond een ernstig ongeval gebeurd. Een onopvallende politiewagen die met spoed op weg was naar een melding, kwam in botsing met een personenauto. Dat zegt een politiewoordvoerder.
De bestuurder van de personenauto zat na de aanrijding bekneld en moest door de brandweer uit de wagen worden gehaald. Het slachtoffer, een 31-jarige man uit Doetinchem, is met zware verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Behalve de politie, brandweer en ambulance was ook de traumahelikopter opgeroepen.
Bekijk de video. De tekst gaat daaronder verder.
Politiewagen betrokken bij ernstig ongeluk op kruising in Doetinchem
Volgens een correspondent kwamen de inzittenden van de politiewagen met de schrik vrij. Het zou gaan om leden van een arrestatieteam (AT).
De kruising was enige tijd afgesloten vanwege onderzoek en bergingswerkzaamheden. De politie roept getuigen op zich te melden, met name een verpleegkundige die eerste hulp heeft verleend aan het slachtoffer.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!