Nieuws

'Ze staat altijd voor me klaar', Marga verrast met kerstboom

Vera belt met Marga.
De buren komen nieuwsgierig kijken wanneer de kerstkraam van Omroep Gelderland in Westervoort de straat in rijdt. Linda belt aan bij de zeer verraste Marga. 'Al zes jaar heb ik een moeilijke tijd', vertelt ze aan presentatrice Linda Geerdink. © Omroep Gelderland
WESTERVOORT - De buren komen nieuwsgierig kijken wanneer de kerstkraam van Omroep Gelderland in Westervoort de straat in rijdt. Linda belt aan bij de zeer verraste Marga. 'Al zes jaar heb ik een moeilijke tijd', vertelt ze aan presentatrice Linda Geerdink.
Zes jaar geleden overleed haar man door zelfdoding en met haar kinderen heeft ze - op haar jongste zoon na - geen contact. Vera zag de oproep voor een kerstboom voorbijkomen en gaf Marga op.

Als een dochter

Ze hebben vroeger bij elkaar in de buurt gewoond en Marga is er altijd voor Vera. Vera is als een dochter voor Marga; ze komt vaak even binnenlopen en dat kan Marga heel erg waarderen. 
Samen met haar twee katten en jongste zoon en vriendin gaat ze een hopelijk een mooie kerst tegemoet. 
Bekijk de video:
Een boom voor Marga
Kijk hier voor nog meer kerstboomactieverhalen.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!