Nieuws

'We moeten er allemaal bijna een klein beetje van huilen'

Maarten en Wouter.
'Je hoort Wouter nooit klagen, daar hebben wij ongelooflijk veel respect voor', zegt Evelien. Alle collega's hebben bewondering voor Wouter hoe hij in het leven staat. 'We moeten er allemaal bijna een klein beetje van huilen', zegt radiopresentator Maarten Daam wanneer Evelien uitlegt waarom de boom voor Wouter is. © Omroep Gelderland
PUTTEN - 'Je hoort Wouter nooit klagen, daar hebben wij ongelooflijk veel respect voor', zegt Evelien. Alle collega's hebben bewondering voor Wouter hoe hij in het leven staat. 'We moeten er allemaal bijna een klein beetje van huilen', zegt radiopresentator Maarten Daam wanneer Evelien uitlegt waarom de boom voor Wouter is.
Wouter heeft een aangeboren spierziekte waardoor hij moeilijk beweegt en slecht ziet. Zijn werkgever heeft al een aantal aanpassingen gedaan, zoals een traplift en een extra groot scherm en speciale bril, zodat hij wel zijn werk goed kan blijven doen. En dat is belangrijk voor Wouter. 'Zolang je maar je werk hebt, het houd je op de been', zegt hij.
Onder toeziend oog van zijn collega's versiert Maarten samen met Evelien de kerstboom in de bedrijfskantine. Er volgt een hartelijke applaus van zijn collega's die hem een mooie kerst gunnen.
Bekijk de beelden:
Maarten verrast Wouter met een kerstboom
Klik hier voor nog meer verhalen over de kerstbomenactie.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!